Sociálna ekonomika v kontexte aktuálnych procesov na trhu práce - Hrnčiar, Michal, 1994-
Sociálne podnikanie ako súčasť sociálnej ekonomiky. Sociálne podnikanie ako nástroj riešenia výziev súčasnosti. Nové technologické a inovačné zmeny s dopadom na ľudskú prácu.