Mladí ľudia: vývojové trendy na európskych trhoch práce - Klimko, Roman, 1985-
Poukázanie na súčasný vývoj na európskych trhoch práce s dôrazom na situáciu mladých ľudí. Významné rozdiely vo vývoji miery nezamestnanosti mladých ľudí v celej Európskej únii.