New Pay Regulations Effective since May 2019 - Grešš, Martin, 1978-
Zvýšenie poistného plateného zamestnancom. Výnimky zo zvýšenia poistného. Problémové oblasti - pekárenský a chemický a farmaceutický priemysel.