Dlhodobý vývoj finančných ukazovateľov aktivity odvetvia ubytovacích a stravovacích služieb na Slovensku - Šebová, Ľubica, 1978-
Analýza a zhodnotenie stavu a vývoja finančných ukazovateľov aktivity odvetvia ubytovacích a stravovacích služieb na Slovensku v rokoch 2001 až 2015. Finančná analýza a vývoj finančných ukazovateľov v hoteloch a reštauráciách. Analýzy na základe finančných pomerových ukazovateľov aktivity, vývoja doby obratu zásob, obratu aktív. Porovnanie ukazovateľov doby inkasa pohľadávok a doby splatnosti záväzkov.