Štátna podpora predaja domácej produkcie na vidieku ako zdroj rozvoja vidieka a komunitného života - Poláčková, Hana, 1968-
Poľnohospodárstvo ako hlavné odvetvie vidieka z historického pohľadu. Možnosti oživenia lokálnej poľnohospodárskej výroby.