Hodnotenie výskytu nadmernej kvalifikácie na slovenskom trhu práce - Čarnogurská, Zuzana
Analýza vplyvu prekvalifikovanosti na výšku mzdy na Slovensku na základe údajov z medzinárodného prieskumu schopností a zručností PIAAC. Vplyv kvalifikačného nesúladu na vybrané ukazovatele trhu práce na Slovensku. Prítomnosť nadmernej kvalifikácie a jej vplyv na mzdu zamestnanca. Dotazníkový prieskum na vzorke zamestnaných respondentov na Slovensku.