Možnosti implementácie modulu zamestnanosti v cestovnom ruchu v podmienkach Slovenskej republiky - Naňáková, Martina, 1990-
Zhodnotenie možností na implementáciu prídavného modulu satelitného účtu cestovného ruchu – modulu zamestnanosti. Analýza údajovej základne modulu zamestnanosti v podmienkach Slovenskej republiky podľa metodiky UNWTO (Svetová organizácia cestovného ruchu) a príkladov zo zahraničia. Vymedzenie rozšírenia tabuliek zamestnanosti v podmienkach Slovenskej republiky v rámci modulu zamestnanosti.