Inovatívne modely sociálneho podnikania na podporu environmentálnej udržateľnosti v textilnom priemysle - Pongrácz, Eva, 1971-
Sociálna ekonomika a sociálne podnikanie. Cirkulárna ekonomika a sociálne podnikanie v textilnom priemysle – príklady dobrej praxe.