Úloha dizajnu v inovačných aktivitách firiem členských štátov EU - Ševčíková, Renáta, 1982-
Preskúmanie zavádzania inovácií vo firmách v rámci členských štátov EÚ, so zameraním sa na analýzu prínosu dizajnu ako kľúčového faktora úspešnej inovácie. Aktuálny stav inovačných aktivít firiem krajín EÚ na základe reportu European Innovation Scoreboard 2019.