Postavenie starších ľudí na trhu práce v Slovenskej republike v kontexte stratégie aktívneho starnutia - Velichová, Ľudmila
Postavenie starších osôb na trhu práce. Príčiny a motívy odchodu zamestnancov do dôchodku. Príčiny a motívy zotrvania seniorov na trhu práce. Vybrané problémy aktívneho starnutia a inkluzivity podnikania seniorov v SR.