Environmentálne aspekty služieb v oblasti distribúcie a logistiky výrobkov - Vernerová, Dominika, 1994-
Povedomie spotrebiteľov o environmentálnych aspektoch služieb na trhu v oblasti distribúcie a logistiky produktov. Miera, do akej je konečný spotrebiteľ environmentálne uvedomelý a oboznámený s ponukou služieb distribučných a logistických podnikov, ktoré prispievajú k šetrnosti životného prostredia. Environmentálne aspekty v oblasti dopravy, v oblasti skladovania a v oblasti produktu a jeho balenia.