Označil Aristotelés sókratovské dialógy za fiktívny literárny žáner? - Kalaš, Andrej
Snaha o najlepšie vystihnutie Aristotelových vlastných slov a argumentácia v prospech toho, že v skutočnosti neexistuje presvedčivá evidencia o tom, že vo svojich spisoch označil sókratovskú literatúru za fiktívny žáner.