Investment Activity of Insurance Companies in Slovakia - Krátka, Zuzana, 1968-
Špecifiká investičnej činnosti poisťovní. Celková investičná činnosť poisťovní so sídlom v SR. Popis investičnej činnosti vybraných poisťovní so sídlom v SR.