Analýza testovania dosiahnutého vzdelania na Slovensku - Sivašová, Daniela, 1955-
Vzdelanie v dnešnej dobe patrí medzi najlepšiu investíciu do života človeka. Analýza testovania úspešnosti výsledku maturitných skúšok z matematiky a vybraných jazykov na jednotlivých sledovaných školách okresov Slovenskej republiky pomocou viacrozmerných štatistických metód.