Štruktúra vlastného imania kapitálovej obchodnej spoločnosti - Šlosárová, Anna
Analýza štruktúry vlastného imania teoreticky a overenie splnenia teoretických požiadaviek na vykazovanie informácií o vlastnom imaní v účtovných závierkach konkrétnych akciových spoločností.