Konferencie k 100. výročiu štatistiky na území bývalého Československa - Brezina, Ivan, 1963-
Na jeseň tohto roku Fakulta hospodárskej informatiky Ekonomickej univerzity v Bratislave v spolupráci so Slovenskou spoločnosťou pre hospodársku informatiku zorganizovala na svojej pôde vedecké konferencie pri príležitosti 100 rokov štatistiky na území bývalého Československa.