[Aktuárske modelovanie v životnom poistení] - Bilíková, Mária, 1951-
Recenzia na monografiu, ktorá členená do šiestich kapitol sprevádzajúcich čitateľa od vysvetlenia základných pojmov stochastického modelovania úmrtnosti, cez oceňovanie základných poistných produktov na úmrtie, dožitie i dôchodkov až po princípy kalkulácie poistných rezerv.