Securitization of Mortality Risk in Life Insurance - Krčová, Ingrid, 1969-
Sekuritizácia rizika úmrtnosti v životnom poistení ako moderný finančný nástroj na poistnom trhu. Rozvoj daného nástroja na slovenskom poistnom trhu. Typy cenných papierov viazaných na riziko úmrtnosti.