Reinsurance of Extremal Claims by EOT Method Using R - Mucha, Vladimír, 1976-
Analýza katastrofických udalostí pomocou teórie extrémnych škôd. Využitie metódy EOT (Excess Over Threshold) v neproporcionálnom zaistení Excess of Loss. Praktická ukážka na hurikánoch v USA.