Graphical Support of the R Language in the Analysis of Financial Markets - Páleš, Michal, 1984-
Jazyk R a jeho grafické možnosti. Popis benefitov pri použití tohto softvéru a jeho neštandardné grafické možnosti. Sofistikovaná grafická podpora pre kvantitatívnu analýzu finančných trhov.