Catastrophe Risk Insurability - Pinda, Ľudovít, 1958-
Definícia katastrofického rizika. Katastrofické riziko sa prejavuje zväčšenou početnosťou poistných plnení, na ktoré nie je poisťovňa pripravená. Systémové riziko a sekuritizácia. Uplatnenie v poľnohospodárstve.