Nekonečné opakované hry na báze väzňovej dilemy - Figurová, Dana
Teória hier je vedná disciplína zaoberajúca sa matematickými modelmi konfliktov a spolupráce medzi inteligentnými racionálnymi rozhodovateľmi. Pre nekonečné opakované hry existuje veľký počet potenciálnych rovnovážnych stratégií. Najčastejšie používané stratégie pre hru Väzňova dilema a prezentácia numerického príkladu.