Catastrophe Bonds and Other Types of Event-linked Securities - Simonka, Zsolt, 1974-
Definícia cenných papierov viazaných na udalosti. Popis výhod a rizík v súvislosti s investovaním v tejto oblasti. Vysoká výnosnosť a nedostatočná korelácia ELS s inými triedami aktív na finančných trhoch.