Analýza finančnej dostupnosti bývania na Slovensku na základe údajov EU SILC - Labudová, Viera, 1958-
Meranie finančnej dostupnosti bývania v Európskej únii. Zaťaženie domácnosti nákladmi na bývanie. Analýza pomocou probitového modelu. Hodnoty odhadov a výsledky testu významnosti parametrov probitového modelu v skupine vlastníkov a v skupine nájomcov.