Influence of Product Placement on Consumer Purchase Intention and Purchase Decision - Budinský, Michal
Vplyv umiestňovania produktov na spotrebiteľský nákupný zámer, na rozhodovanie o kúpe a správanie slovenských spotrebiteľov. Vzájomná komunikácia spotrebiteľov vo vzťahu k umiestňovaniu produktov. Vzťah medzi demografickými premennými a nákupnými zámermi slovenských spotrebiteľov. Korelácie medzi partnerskou komunikáciou a nákupným zámerom.