Dodatočné daňové priznanie k dani z príjmov fyzickej osoby v príkladoch - Jambrichová, Silvia
Daňovník, ktorý po lehote na podanie daňového priznania zistí, že jeho daňová povinnosť sa odlišuje od tej, ktorú uviedol v daňovom priznaní, podáva dodatočné daňové priznanie. Ilustračné príklady.