Účasť obyvateľov Slovenska na zahraničnom dobrovoľníckom cestovnom ruchu - Sokolová, Jana
Uspokojenie dopytu obyvateľov Slovenska starších ako 15 rokov po zahraničnom dobrovoľníckom cestovnom ruchu. Čiastkové výsledky dotazníkového prieskumu agregátneho dopytu obyvateľov Slovenska, ktorí sa v rokoch 2013-2018 zúčastnili dobrovoľného cestovného ruchu v domovskej krajine alebo v zahraničí. Vyhodnotenie výsledkov, ktoré sa zameriavali najmä na cieľové miesta účastníkov, motívy účasti či zdroj informácií o zahraničom dobrovoľnom cestovnom ruchu.