Význam výstav a organizovaných podujatí múzeí a galérií v cestovnom ruchu - Pančíková, Kristína
Ponuka výstav a organizovaných podujatí slovenských múzeí a galérií a jej význam z hľadiska vybraných výkonov týchto kultúrnych aktivít v cestovnom ruchu. Vplyv výstav a organizovaných podujatí na návštevnosť a výnosy múzeí a galérií. Analýza a komparácia údajov v rokoch 2007-2017. Výsledky korelačnej a regresnej analýzy.