Zdaňovanie príjmov FO - zmeny - Matlovičová, Iveta
K 1.1.2020 nadobudli účinnosť viaceré novely zákona č. 595/2003 Z.z o dani z príjmov v znení neskorších predpisov. Najvýznamnejšie legislatívne zmeny. Dopad na výpočet daňovej povinnosti zamestnanca. Prehľad daňových parametrov, potrebných pre výpočet daňovej povinnosti fyzických osôb na rok 2019 a 2020. Progresívne zdaňovanie od 1.1.2020 a princíp milionárskej dane od 1.1.2020. Krátenie nezdaniteľnej časti základu dane na daňovníka. Nepeňažné plnenie.