Mzdové zvýhodnenia po novom - Matlovičová, Iveta
Špecifický charakter mzdových zvýhodnení. Prehľad sadzieb mzdových plnení pre rok 2020 a minimálnych výšok mzdových plnení pre rok 2019 a 2020. Príplatky za prácu nadčas, vo sviatok, v sobotu, v nedeľu, príplatky za nočnú prácu. Mzdová kompenzácia za sťažený výkon práce.