Alkohol a drogy na pracovisku - Mrukviová Tomiová, Sandra
Alkohol na pracovisku ako možný dôvod na okamžité skončenie pracovného pomeru. Omamné a psychotropné látky. Ustanovenie zákona a povinnosť zamestnávateľa. Zodpovednosť zamestnávateľa za škodu pri pracovnom úraze. Náhrada škody. Závažné porušenie pracovnej disciplíny a skončenie pracovného pomeru.