Daň z nehnuteľnosti na rok 2020 - Bubeníková, Irena
Podmienky vyberania dane v obci. Vznik a zánik daňovej povinnosti. Povinnosť podať daňové priznanie, čiastkové priznanie, opravné a dodatočné priznanie. Nehnuteľnosti, za ktoré sa daň vyrubuje a nehnuteľnosti, ktoré sa nezdaňujú. Sadzby dane, termín vyrubenia dane, rozdiel dane. Zánik práva vyrubiť daň a odvolanie proti rozhodnutiu.