"Pohnúť kostrou" museli už naši predkovia - Malovič, Pavel
Vývoj v oblasti manažmentu prináša neustále požiadavky na zvyšovanie výkonnosti vo všetkých jeho odvetviach i oblastiach. Pozornosť sa koncentruje na ľudské zdroje, ich kultúru a východiskovú i vývoja schopnú fyzickú, či psychickú kvalitu, aktívne zdravie. Doslova každým dňom docháda k rozširovaniu počtu pracovníkov schopných podať čo najvýraznejší výkon. Kvarteto testov. Ortostatická skúška. Ruffierov test.