Vplyv prijatia IFRS na zníženie rizika priamych zahraničných investícií vo vybraných rozvojových krajinách - Bagiová, Alexandra, 1994-
Prezentácia výsledkov parciálneho výskumu zameraného na vplyv globalizácie účtovných štandardov na toky PZI naprieč svetovou ekonomikou. Praktický výstup skúmania ekonomických dôsledkov globalizácie účtovníctva, ktorej reprezentantom je postupné celosvetové uplatnenie IFRS.