Zálohy - účtovný a daňový pohľad - Sandtner, Lucia
Predfaktúra, resp. zálohová faktúra a jej význam a náležitosti v účtovníctve. Daň z pridanej hodnoty. Správne určenie dňa, kedy vzniká daňová povinnosť. Hodnota preddavku. Kedy daňová povinnosť nevzniká.