Interná a externá kontrola rezerv a opravných položiek - Baloghová, Nikoleta, 1991-
Poukázanie na tvorbu a použitie rezerv, ako aj opravných položiek z pohľadu interného a externého (štatutárneho) audítora. Význam interného audítora a rozdiel medzi interným a externým audítorom. Postup externého a interného audítora pri revízii rezerv a opravných položiek.