Účtovná závierka neziskových účtovných jednotiek účtujúcich v sústave podvojného účtovníctva za rok 2019 - Vršková, Jana
Príklady účtovných prípadov v priebehu účtovného obdobia vo všetkých typoch účtovných jednotiek, ktoré nie sú založené na účely podnikania. Zostavenie účtovnej závierky v neziskovej účtovnej jednotke za rok 2019.