Daň z motorových vozidiel - Fülöpová, Jana
Povinnosť podať daňové priznanie za vozidlo určené na podnikanie. Daňové priznanie podávané spravcovi dane (daňovému úradu), a to podľa miesta trvalého pobytu fyzickej osoby alebo sídla právnickej osoby. Najdôležitejšie ustanovenia zákona o dani z motorových vozidiel.