Minimálna mzda v roku 2020 - Paliderová, Martina
Zákonník práce, zákon o minimálnej mzde, zákon o sociálnom poistení, zákon o zdravotnom poistení a ďalšie významné dokumenty, ktoré sa zaoberajú právnou úpravou miezd. Minimálna mzda podľa kategórií náročnosti práce. Porovnanie minimálnej mzdy. Daňový bonus. Nezdaniteľná časť základu dane.