Audítorské postupy ako nástroj získavania dostatočných a vhodných dôkazov s cieľom pomôcť účtovným jednotkám objektívne posúdiť ich hospodárenie a budúci rozvoj - Kňažková, Veronika, 1986-
Význam auditu v súčasnom digitalizovanom svete. Objasnenie úlohy, významu a opodstatnenosti procedurálnej stránky auditu, t. j. postupov audítora pri vyhodnocovaní informácií prezentovaných v účtovnej závierke.