Měření efektivity POP kampaní na prodejně - Vozníková, Andrea
Popis metód, ktorými sa dá kampaň merať. Skutočnosti, ktoré ovplyvňujú celkovú úspešnosť výrobku. Meranie cenovej a promočnej elasticity. Meranie efektivity na základe predajných dát. Kontrolné a testovacie obchody. Vyhodnotenie kampane v spolupráci s klientom Kofola.