Analýza krajín európskej únie na základe vybraných sociálnodemografických ukazovateľov - Krasňanská, Dominika, 1993-
Komparácia krajín Európskej únie na základe vybraných sociálnoekonomických a demografických ukazovateľov ako sú HDP na obyvateľa, miera inflácie, miera nezamestnanosti a pod. za rok 2016. Rozdelenie krajín EÚ do niekoľkých skupín pomocou zhlukovej analýzy.