Použitie pravidiel fuzzy logiky v jazyku R - Sojka, Pavol, 1978-
Teoretické vymedzenie fuzzy logiky a jazyka R. Demonštrácia praktickej ukážky použitia pravidiel fuzzy logiky v tomto jazyku s grafickým výstupom. Možnosti použitia fuzzy pravidiel a ich prípadnej aplikácii do reálneho prostredia pri realizácii manažérskych rozhodnutí.