Kvalitativní marketingový výzkum v cestovním ruchu-případová studie - Vaníček, Jiří
Analýza súčasného stavu cestovného ruchu a názorov stakeholderov na ďalší vývoj v Českej republike. Dotazníkový prieskum rozdelený do niekoľkých častí: hodnotenie súčasného obdobia, trendy v oblasti cestovného ruchu a financovanie cestovného ruchu. Potenciál ďalšieho rozvoja cestovného ruchu v Českej republike. Poskytovanie dotácií a finančnej podpory v oblasti cestovného ruchu. Vyhodnotenie výsledkov.