Islamské financie a bankovníctvo vo svete - Jančíková, Eva, 1960-
Rozbor hlavných princípov a prostriedkov islamského bankovníctva a zistenie potenciálu islamského bankovníctva vo svete. Metóda analýzy a komparácie. Analýza vzniku a rozvoja islamských financií a bankovníctva. Komparácia islamského bankovníctva s konvenčným bankovníctvom.