<Les> Possibles utilisations des données spatiales dans le systeme d`information géographique - Kita, Jaroslav
Rozvoj big data v Slovenskej republike. Charakteristika a význam geografického informačného systému. Priestorové údaje ako základná zložka geografického informačného systému. Význam dát a geografického informačného systému v rozhodovaní. Využitie geografického informačného systému vo výskume maloobchodu.