Když vám coworking pomáhá kariérně růst - Moučková, Kristýna
Zdieľané kancelárie sa menia v priestor, kde sa naväzujú nové pracovné spolupráce a kde sa človek môže vzdelávať. Tri piliere - design, komunita a vzdelávanie ako coworkingový základ. Tímové práce ich špecifiká a potreby. Coworkingové riešenie pre rast firmy. Študenti a korporácie na jednom mieste. Ako zlomiť uzavretosť tímu.