Islamské ekonomické myslenie a jeho formy špecifické pre rozvojové krajiny - Zagoršeková, Natália, 1991-
Mikrofinancovanie a mobilné bankové služby v systéme islamského ekonomického myslenia. Prieskum, či sa islamské ekonomické myslenie v rozvojových krajinách prejavuje aj v týchto oblastiach a v akej fáze implementácie je.