Stakeholders from the Perspective of Strategic Planning in Tourism - Mattyašovská, Jitka
Prístup k strategickému plánovaniu v oblasti cestovného ruchu s dôrazom na identifikáciu a mieru zapojenia zainteresovaných strán do tohto procesu. Strategické plánovanie ako dôležitý faktor konkurencieschopnosti a trvalo udržateľného rozvoja. Stratégie turistických destinácií v Českej republike.