How Far do the Education Institutions Realize That Their Students Follow different Role Models? The Comparison of Students’ Heroes on Different Educational Levels - Šajgalíková, Helena
Analýza priekumu zameraného na identifikovanie vzorov a hodnôt, ktoré reprezentujú u rôznych vekových kategórií študentov, respektíve zmeny v tejto oblasti. Prieskum realizovaný na základných, stredných školách a univerzitách.